Proizvodni program

 

    Proizvodni program firme obuhvatio je isključivo domaće arhitektonske - dekorativne materijale, pri čemu se težilo primeni što većeg broja  tehnologija završne obrade kamena.
    Proizvodna filozofija preduzeća se odvija prema postulatima "tehnologije rada i obrade kamena bez ostatka" Naime takav stručni pristup proizvodnoj problematici nametnuo je potrebu da se permanentno investira u proces proizvodnje radi dobijanja što ekonomičnijeg spektra gotovih proizvoda. To je istovremeno značilo razrešenje problema otpadnog kamena recikliranjem (drobljenjem) i sistema za otprašivanje vrećastim filterima (kompletna zaštita radne i životne sredine).
Proizvodni program ima sledeće delove:

 

prirodni arhitektonski kamenProizvodnja arhitektonskog kamena

Proizvodnja antiko kamena

Proizvodnja drobljenog kamena

Proizvodnja dekorativnih agregata za završne nanose

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministarstvo za nauku Srbije finansijski je participiralo dva nova programa koji danas predstavljaju nove segmente ukupnog proizvodnog procesa preduzeća.


    Razvoj proizvodnog programa preduzeća je fundiran znanjem, kreativnošću, originalnošću, a osnovna postavka  u tome je da je ceo proizvodni program išao u širinu i dubinu, ali sa realnim kapacitetom, malim brojem radnika,ali koji su osposobljeni za rukovanje svim mašinama. Time je ostvarena racionalnost u korišćenju mašina, vremena i materijala što je osnova dobrog poslovanja.